С атрактивно ледено шоу и изпълненията на Тита грейна Коледната елха на Сливен

С атрактивно ледено шоу, тържествена заря и изпълненията на популярната певица Тита, грейна в празнични светлини Коледната елха на Сливен.

Вечерта беше открита от децата на Вокално студио „Усмивка“, с вокален педагог Мария Желева.

Специален гост на празника беше популярната изпълнителка Тита, която стотици жители и гости на града бурно аплодираха. За празничната атмосфера допринесе и падащият изкуствен сняг, който се сипеше върху присъстващите, дошли да споделят дългоочакваното и традиционно събитие.

„Това е времето, в което домовете ни са изпълнени с топлина и уют, сплотеност, надежда, вяра за по-добър утрешен ден, любимото време на най-малките ни съграждани, които трепетно очакват своите подаръци“, посочи в словото си кметът Стефан Радев. ,,Бъдете живи и здрави, много щастливи и нека всяко Ваше начинание се радва на успехи. Пожелавам ви вълшебни празници, които да споделите с Вашите близки и приятели”. Това пожела кметът на Сливен, който заедно с Тита и водещия на вечерта отброи секундите до запалването на светлините на Коледната елха. То беше придружено от празнични илюминации, които озариха небето над сградата на Общината.

По-късно с атрактивно шоу бе открита първата ледена пързалка за сливналии и гости на града. В него със свои изпълнения се включиха Струнен квартет „Grand Quattro“ и фигуристи. Пързалката е разположена пред източния вход на сградата на Общината и е с размери 12,5 м на 20 метра. Предвижда се тя да бъде на разположение на жителите на града до началото на месец март.

Вашият коментар

*