Стартира 17 туристическа борса „Вашата ваканция“ 2019 в Бургас

Тази година туристическата борса „Вашата ваканция“ е с акцент върху вътрешния туризъм. Събитието беше открито от Вълчо Чолаков – Областен управител на Област Бургас. 
 

На откриването присъства инж. Стоян Марков – заместник кмет „Икономическо развитие.

На това изложение Община Сливен има силно присъствие. Тя за първи път се представя с нова визия на своя щанд. Домакини на щанда са  атрактивните аниматори и ескурзоводи от Антична крепост „Туида“. На щанда на Общината участват представители на РИМ „Д-р Симеон Табаков“ и къщите музеи, Художестенна галерия „Сирак Скитник“, Спортно-туристически комплекс „Сините камъни“ на Карандила и други. Посетителите на щанда могат да получат информация и получат визитни картички и брошури от немалък на брой обекти за нощувка и добра храна от Сливен и региона – ресторанти, хотели, винарни, механи, кафе-сладкарници и т.н.

 


Специализираното изложение е разположено в Изложбен център „ФЛОРА“ в град Бургас, и е отворено за посетители от 4 и 5 април 2019 година. Проявата се организира по инициатива на Бургаска регионална туристическа асоциация /БРТА/ под патронажа на Министерство на туризма /MТ/, Областен управител на Област Бургас и Община Бургас.
 

 

 

Вашият коментар

*