45 години ДИАНА ЕКСПРЕС!!!!

ЛЕГЕНДАРНАТА ГРУПА „ДИАНА ЕКСПРЕС“ ще изнесе грандиозен концерт в Сливен под съпровода на симфоничния оркестър на Държавна опера – Русе с диригент Димитър Косев!

6 ноември, 19 ч. ДТ „СТЕФАН КИРОВ“

БИЛЕТИ: на телефон 0899 183 782, на касата на ДНА и на касата на театъра.

Диана Експрес е сред малкото български групи, които признанието и любовта на публиката нарежда сред най-обичаните за всички времена. Създадена е от Митко Щерев през 1974 година и от нея са тръгнали имена като Васил Найденов, Георги Станчев, Чочо Владовски, Юксел Ахмедов и Илия Ангелов.

Групата е с над 3000 концерта в България и зад граница. Десетките непреходни и обичани от поколения хитове: ”Блус за двама”, „Две праскови и две череши”, „Утре”, „Влюбено сърце”, „Балада за Пловдив”, „Адаптация”, „Душа”, „Молитва за дъжд”, „Есен”, „Северина” и др., сътворени от творческия гений на Митко Щерев, са в основата на това днес Диaна Експрес да е с обществен статут на Легендарна група. Диана Експрес ще излязат на сцената в състав: Митко Щерев – основател, пиано, Hammond орган Илия Ангелов – вокал и китара Живко Топалов – бас китара и вокал Бисер Йосифов – ударни Атанас Копчев – китара

Вашият коментар

*