Кметът Стефан Радев поздравява жителите на общината с новата 2021 г.

Скъпи съграждани, приятели, настъпи новата 2021 година. Очаквана от всички хора по света с нетърпение и надежда, че ще бъде по-здрава, по-добра и по-щастлива от изминалата. Нека вярваме, че идват по-добри дни, но и не забравяме уроците, които получихме!

През последните 12 месеца човечеството беше изправено пред изпитание, каквото светът не беше виждал. Животът – такъв, какъвто го познавахме, се промени и ни накара да преосмислим приоритетите си, да ценим малките неща, времето с близките и приятелите, радостта от ценните мигове с тях.

Смятам обаче, че това предизвикателство ни направи по-единни, по-отговорни и по-смирени. Накара по-силните да подадат ръка на по-слабите и примерите за благородство и самоотверженост ни донесоха вярата, че ще се справим и с това. Аз съм убеден, че заедно сме много по-силни, че можем да преодолеем всяко препятствие и да начертаем пътя си занапред за едно по-светло и по-мъдро утре. От нас зависи общото ни бъдеще. Благодаря на всички медици, които работят и продължават да работят за спасяването на човешки животи, показват ни истинското лице на битието и ни даряват надежда.

Пожелавам 2021 година бъде по-добра! Нека опитът ни послужи да градим света на нашите деца с разум и отговорност!

Пожелавам на всички вас и на семействата ви най-вече да сте здрави, да имате много щастливи мигове и заедно да споделяте и изживявате мечтите си!

Честита Нова година, Сливен!

Вашият коментар

*