Новини - Сливен

 

ОБЯВА
 
ЗА КОНКУРС ЗА МЛАДЕЖКИ ПРОЕКТИ КЪМ ФОНДА НА МЛАДЕЖКА БАНКА СЛИВЕН – 2016
 
Младежка Банка в Сливен стартира набирането на проектни предложения за отпускане на грантове (финансови средства) за реализиране на малки младежки инициативи или проекти.
Младежка Банка Сливен представлява екип от млади ентусиасти - ученици и студенти, и младежи доброволци, които са готови да поемат отговорност и искат да бъдат полезни. Екипът на Младежка банка,  набира средствата за своя фонд чрез организиране на благотворителни събития и кампании, директни срещи с представители на бизнеса и други обществени организации или чрез проекти.
През 2016 година екипът на Младежката Банка в Сливен ще подкрепи идеи за младежки проекти и инициативи в следните приоритетни области:
 
  • Култура и изкуство;
  • Културно и исторически наследство;
  • Образование и наука;
  • Традиции и живо наследство.
 
В конкурса могат да кандидатстват неправителствени организации или неформални младежки групи, чиито основни цели са свързани с директна работа с младежи или неформални групи, като изрично условие е идеите да са генерирани и осъществявани основно от младежи на възраст 14 - 25г.  
Насоките за подготовка и формуляри за кандидатстване можете да изтеглите от сайта на Обществен дарителски фонд Сливен, на следния адрес:
 

Краен срок за получаване на проектните предложения – 15 март 2016 г- 18:00 часа.
Проекти получени след тази дата няма да бъдат разглеждани.
Кандидатстването се извършва САМО по е-поща. След като изтеглите и попълните Формуляр за проект МБ, го изпратете на адрес: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. . Важно е да напишете като тема на съобщението: "За конкурса на Младежка Банка 2016".
Ако имате въпроси не се поколебайте да ни потърсите в офиса или като ни пишете на ел. поща:   Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.
Повече за дейността на Обществен дарителски фонд Сливен и Младежка банка в Сливен можете да откриете на нашия адрес във фейсбук: Обществен дарителски фонд Сливен  или Младежка Банка Сливен.
 Настоящата публикация  е възможна благодарение на помощта на Фондация “Работилница за граждански инициативи“ по програма „Младежка банка” с финансовата подкрепа на Фондация“Чарлз Стюарт Мот“.