„Европейският съюз близо до Вас” 2018

2

На 1 април 2018 г. Информационният център Европа Директно – Сливен, заедно със своите партньори от Областен информационен център – Сливен и Местната комисия за борба с трафика на хора – Сливен, посетиха град Твърдица по повод регионалния Фолклорен събор „Пролетни игри и обичаи – Цветница”, където се включиха с информационен щанд. Съборът е ежегоден и се провежда за 19-та поредна година, а организатори са Община Твърдица и Народно читалище „Св. Св. Кирил и Методий 1914”.

По време на празника посетителите на информационния щанд имаха възможност да получат полезна информация и материали за Европейския съюз и най-вече за правата и сигурността им като европейски граждани, информация за деца и младежи, включително безопасното ползване на интернет, полезна информация за възможности за финансиране на бизнеса и земеделските стопани, права на потребителите и др.
Участието с информационен щанд по време на празника в град Твърдица е част от Информационната кампания на Европа Директно – Сливен под мотото „Европейският съюз близо до Вас”, която ще се провежда през цялата година във всички общини на Сливенска област и има за цел да повишава информираността на широката публика относно европейските приоритети и правата на европейските граждани.
Снимки от кампанията можете да видите на фейсбук-страницата на нашия център:

https://www.facebook.com/pg/SlivenEuropeDirect/photos/?tab=album&album_id=972569836253380

За повече информация:
Тел: 044/ 411 832 и 0882 73 01 88
E-mail: europedirectsliven@gmail.com
www.europedirect-sliven.eu


Посетете още: