ОТЛИЧНИКЪТ НА ГЕРБ СРЕД СЕЛСКИТЕ КМЕТОВЕ СЕ КАЗВА СТОЯН ПЕНКОВ

Изборите миналата неделя родиха и своите отличници по резултати. Един от тях сред кандидатите за кметове в селата на Община Сливен е Стоян Пенков.

Досегашният кмет на Жельо войвода спечели главозамайваща победа срещу основния политически противник. Кандидатът на ГЕРБ взе 1002, а опонентът му само 98.

„Тази победа е изстрадана с много, много работа през последните четири години. И с добро отношение към всеки жител на селото, без значение за кого е гласувал на изборите“, споделя Стоян Пенков, който е кмет на едно от най-големите села в общината.

51-годишният здравеняк няма свободно време, нито хоби. Когато не се занимава с обществените проблеми, се включва в производството на зеленчуци, помагайки на своята съпруга. Съпрузите са щастливи, че имат две прекрасни дъщери.

„Аз така съм научен – „Залудо работи, залудо не стой“. С радост разбрах, че един от основните принципи на ГЕРБ като партия е – работа, работа, работа. Сигурно затова и хората ни обличат със своето доверие, което много задължава“, счита кметът на село Жельо войвода.

Източник: Sliveninfo
Позоваването на източника е задължително.

Вашият коментар

*