#Европейски избори 2019: Гражданска дискусия в с. Мечкарево

Остават три месеца до Европейските избори, които ще се проведат във всички страни-членки на ЕС в периода 23-26 май 2019 г. За България най-вероятно датата ще бъде 26 май – неделя.

 

За да насърчи активно гражданско поведение сред местната общност и да убеди колкото може повече хора от Сливен и областта да гласуват, информационен център „Европа Директно” – Сливен провежда информационна кампания с послание „Твоят глас е важен за Европа”.

Защо е важно да се гласува на предстоящите Европейски избори и каква е ролята на европейските институции в нашето ежедневие ще бъде дискутирано със жители на село Мечкарево на 27 февруари 2019 г. от 18:00 ч. в читалище „Просвета”.

Този път не е достатъчно да се надяваме на по-добро бъдеще – този път всички ние трябва да поемем отговорност, за да може то да се осъществи. Затова този път ние Ви молим не просто да гласувате, а да ни помогнете да убедим и други да го направят. Защото когато всички гласуваме, всички печелим. Включете се в инициативата, регистрирайте се на сайта 
#ТозиПътЩеГласувамhttps://www.thistimeimvoting.bg/

За повече информация:
е-мейл: europedirectsliven@gmail.com
телефони: 044 411 832 или 0882 73 01 88
Европа Директно – Сливен

 


Съфинансирано
от
Европейския съюз