Набират проектни предложения в областта на културата, тематично свързани със Сливен и сливенския край.

Общински фонд „Култура” продължава набиране на проектни предложения в областта на културата, тематично свързани със Сливен и сливенския край. Проектите могат да се подават до 31 март 2021 г. в деловодството на Общинска администрация.

Пълният комплект документи, необходими за кандидатстване, са достъпни на официалната страница на Общински съвет Сливен – http://www.obs.sliven.bg.

Съгласно Правилника за работа на фонда, право да подават проекти имат организации, културни институти и индивидуални дейци на културата от страната и чужбина.

Общински фонд „Култура” при Община Сливен допуска и подкрепя финансово стойностни образци на културата, допринасящи за съхраняване и обогатяване на духовния живот на региона.

Проектите могат да бъдат в различни форми на музикалното изкуство, художествени или литературни произведения, документални филми, изследователски трудове, свързани с културно-историческото наследство на Сливен, творчески продукти на млади сливенски дарования и др.

За подробна информация вносителите на проекти могат да направят справка в Дирекция „Образование, култура и връзки с обществеността” на Община Сливен, при секретаря на фонда. Телефони за контакт: 044/611-221; 0879 59 90 54.

Вашият коментар

*